Betale laserbehandling med kredittkort

En av de beste måtene å fjerne vorter på er ved laserbehandling. Vi fikk en kommentar fra Marco som skriver om hvordan det foregår.

Hei, jeg jobber i en klinikk i Norge og vi fjerner daglig vorter, føflekker, talgkjertler og andre utvekster med laserbehandling. Vi bruker CO2-laser til dette. Behandlingen går ut på å brenne bort utvekstene lag for lag, og man må ofte gå ganske dypt for å få med hele utveksten. Behandlingen utføres av lege. Laser er absolutt å anbefale, etter konsultasjon med lege.

Prisen for en slik behandling kan være litt høy – men du får en ekstra sikkerhet ved å bruke kredittkort. På nettsiden Velg Kredittkort kan du sammenligne kredittkort og se hvilket som passer ditt bruk. Lykke til med behandlingen!

Sponset innlegg.

Skrevet i kredittkort
En kommentar på “Betale laserbehandling med kredittkort
  1. Crystal sier:

    Det er samme tendens som Ikke for e5 krirsiete, altse5 og se5 er det akkurat det den gjf8r. Enten ste5r man for det man mener eller se5 lar man ve6re e5 si noe. Jeg tror at folk som sier slikt ff8ler seg underlegne og ved e5 gi sure kritikker drar de bloggeren ned fra pidestallen (der hun selv har plassert bloggeren). En form for misunnelse, tenker jeg.

Legg igjen en kommentar